> IBU OECH Biathlon 2020 » Euroopa meistrivõistlused otsivad vabatahtlikke!

UUDISED

Tehvandi staadion sai EMiks uue kuue

Neljapäeval, 5. detsembril avati pidulikult lindi läbilaskmise tseremooniaga uuendatud Tehvandi Spordikeskus, kus rekonstrueeriti staadioni- ja rajavalgustust ning laiendati laskesuusastaadionit. Loe edasi…

Euroopa meistrivõistlused otsivad vabatahtlikke!

Hea laskesuusapere! 

25. veebruarist 1. märtsini 2020 toimuvad Otepääl Euroopa meistrivõistlused laskesuusatamises, mida kogu laskesuusapere kahtlemata juba pingsalt ootab. Suurte võistluste korraldamine nõuab aga tohutult inimressurssi, mistõttu vajab EMi korraldustiim oma ridadesse vabatahtlikke abilisi. Loodame, et just laskesuusatamisega tegelevad spordiklubid võiksid siinkohal appi tulla. Nii on garanteeritud, et võistlust aitavad läbi viia just õiged inimesed, keda toetab laskesuusaalane kogemus.

Vabatahtlikud peaksid olema vähemalt 18-aastased. Abikäsi on vaja nii staadionile,  sekretariaati, toitlustusalasse, rajale kui parklatesse. Kogu võistlusperioodil abistanud vabatahtlikke ootab ka motivatsioonipakett – ühtne vorm. Vabatahtlikele pakutakse ka toitlustust ja kaugelt tulijatele vajadusel majutust.

Loodame klubide kaudu leida korraldusmeeskonda juurde abilisi, kes suure spordipeo õnnestumisele kaasa aitaksid. Registreerimine aadressil: accreditation@biathlon.ee. Lisainfot saab küsida Heleena Jõgilt, tel. +372  525 6650.

Kohtume juba veebruaris!

Aivar Nigol
võistluste korralduskomitee esimees

Eesti Laskesuusatamise Föderatsioon

info@biathlon.ee
Telefon: +372 766 3546
Mobiil: +372 50 64 083
Valga mnt 12, 67408 Nüpli küla,
Otepää vald