> IBU Cup 2019 Otepää » Otepää IBU karikaetapil tulevad starti kõik Eesti tipud

UUDISED

Supersprindi võidud Norra ja Saksamaale, Talihärm neljas

Täna Otepääl alanud IBU karikasarja hooaja eelviimasel etapil võisteldi supersprindis. Uudse võistlusformaadi võitjateks tulid sakslanna Anna Weidel ja norralane Endre Stroemsheim. Eestlaste parima tulemuse tegi Johanna Talihärm, kes saavutas kõrge neljanda koha. 

Loe edasi…

Supersprindi kvalifikatsioonisõidu võit Norra, Lessing finaalis

Otepääl IBU karikasarja hooaja eelviimasel etapil on täna kavas supersprint. Ainsa eestlasena pääses kvalifikatsioonist edasi Roland Lessing. Võidu võttis norralane Aleksander Fjeld Andersen.

Loe edasi…

Otepää IBU karikaetapil tulevad starti kõik Eesti tipud

1. ja 2. märtsil toimub Otepääl IBU karikasarja hooaja eelviimane etapp, kus esmakordselt võetakse Tehvandil mõõtu ka laskesuusatamises üsna uudsel alal, supersprindis. Kodupubliku rõõmuks tulevad Eesti koondise eest rajale ka kõik tänased tipud.

Eesti laskesuusatamise koondise peatreeneri Indrek Tobrelutsu sõnul on Eesti koondis Tehvandi radadel esindatud oma parimas koosseisus, sest MK-etappi samal nädalavahetusel kavas pole ning ühtlasi valmistutakse Östersundis toimuvateks maailmameistivõistlusteks. “Otepää IBU karikasarja etapp on koondise viimane kontrollstart enne MMi ja seetõttu oleme kogu tuumikuga peal. Teeme Tehvandil viimase testi,” lausub Tobreluts.    

Otepääl on stardis kõik äsja lõppenud Canmore’i MK-etapil punktikohtadele sõitnud ning teatevõistlustes suurepäraseid emotsioone pakkunud sportlased. Nii on eestlastest rajal Regina Oja, Tuuli Tomingas, Johanna Talihärm, Grete Gaim, Rene Zahkna, Kalev Ermits, Roland Lessing, Martin Remmelg ja ka Kauri Kõiv.

Miks peaks laskesuusasõber märtsis tee aga Otepääle leidma? “Eks pealtvaatajale on põnevust palju, nagu igal laskesuusatamise võistlusel,” kutsub Tobreluts rahvast Tehvandile kaasa elama. “Muidugi on esmakordselt kavas ka supersprint, uus ja põnev ala, mida kõigil juba Otepääl võimalik oma silmaga näha,” lisab Tobreluts.

PROGRAMM:

Reede, 01.03.2019
11:00 Supersprint kvalifikatsioon – naised
13:00 Supersprint kvalifikatsioon – mehed
15:30 Supersprint finaal – naised
16:00 Supersprint finaal – mehed

Laupäev, 02.03.2019
11:00 Sprint – naised
14:00 Sprint – mehed

Eesti Laskesuusatamise Föderatsioon

info@biathlon.ee
Telefon: +372 766 3546
Mobiil: +372 50 64 083
Valga mnt 12, 67408 Nüpli küla,
Otepää vald