> IBU YJWCH Biathlon Otepää 2018 » Kristo Siimer saavutas MMil kõrge kaheksanda koha

UUDISED

Otepää MMi viimased kuldmedalid läksid Tšehhi ja Norra

Nädal aega Otepääl kestnud noorte ja juunioride laskesuusatamise maailmameistrivõistlused kulmineerusid pühapäeval juunioride jälitussõitudega, kus triumfeerisid tšehhitar Marketa Davidova ja norrakas Sverre Dahlen Aspenes.

Loe edasi…

Kristo Siimer saavutas MMil kõrge kaheksanda koha

Otepääl jätkuvatel laskesuusatamise noorte ja juunioride maailmameistrivõistlustel on täna kavas jälitussõidud. Noormeeste 10 kilomeetri distantsil saavutas Kristo Siimer kõrge 8. koha. 

Loe edasi…

Kristo Siimer saavutas MMil kõrge kaheksanda koha

Otepääl jätkuvatel laskesuusatamise noorte ja juunioride maailmameistrivõistlustel on täna kavas jälitussõidud. Noormeeste 10 kilomeetri distantsil saavutas Kristo Siimer kõrge 8. koha. 

 
20. numbri alt rajale läinud Siimer eksis tiirudes neljal korral ning kaotas finišis liidrile +2.34,0 (1+1+1+1). “Lasketiirus näitasin täna stabiilsust, kuid kõik olid stabiilsed ühed, oleks võinud ikka mõni null ka sisse tulla,” analüüsis Siimer oma tegevust tiirus.  Noormees lisas, et jälitussõidu iseloom talle sobib, sest siis on rajal toimuvast kogu aeg pilt ees. “Taktikaliselt oli plaan võimalikult kaua pundis püsida ning rajal oli sõita ka lihtsam, sest ülevaade oma positsioonist on kogu aeg olemas,” rääkis ta.
 
Eestlastest oli stardis veel Robert Heldna, kes lõpetas täna tublil 20. positsioonil (+4.00,8; 1+0+3+0). Väga suure tõusu tegi aga 43. Numbri alt rajale läinud Klaus Mark Kolpakov, kes saavutas 22. koha (+4.10,6; 1+0+0+1). Mart Vsivtsev täna 44. (+6.40,9; 1+2+1+4).
 
Noormeeste 10km jälitussõidu maailmameistriks krooniti aga seitsmenda numbri alt rajale läinud venelane  Andrei Viukhin (29.31,2; 1+1+1+1), hõbe sprindidistantsi maailmameistrile, Mikhail Pervushinile (+16,8; 1+0+2+1) ning pronksi sai kaela 12. Positsioonilt startinud Aleksei Ogorelko (1.12,1; 0+0+0+2).
 
Neidude 7,5km jälitussõidus krooniti maailmameistriks neljandalt positsioonilt startinud venelanna Anastasiia Goreeva (24.24,0; 0+0+1+2). Hõbeda sai kaela numbri alt 14 rajale läinud sakslanna  Franziska Pfnuer (+17,5; 0+1+0+0). Suurepärase tõusu tegi sprindidistantsil 16. koha saanud šveitslanna Amy Baserga (+29,0; 0+0+1+1), kellele täna tasuks kõrge kolmas koht. Esimese numbri alt rajale läinud rootslanna Elvira Öberg eksis tiirudes aga neljal korral ning langes kokkuvõttes 5. positsioonile.
 
“Olen tänase tulemusega väga rahul, suusad olid head, tänan hooldetiimi suurepäraste suuskade eest,” jääb 18-aastane venelanna rahule suusarajal toimunuga. “Kui rääkida laskmisest, siis viimases tiirus oli mul ikka väga suur närv sees,” lausus pärast viimast tiiru kahele trahviringile läinud Goreeva.
 
Täna on Otepääl kavas veel juunioride vanuseklassi jälitussõidud.

Eesti Laskesuusatamise Föderatsioon

info@biathlon.ee
Telefon: +372 766 3546
Mobiil: +372 517 4124
Valga mnt 12, 67408 Nüpli küla,
Otepää vald