> IBU YJWCH Biathlon Otepää 2018 » Meesjuunioride sprindivõistlusel triumfeeris venelane

UUDISED

Otepää MMi viimased kuldmedalid läksid Tšehhi ja Norra

Nädal aega Otepääl kestnud noorte ja juunioride laskesuusatamise maailmameistrivõistlused kulmineerusid pühapäeval juunioride jälitussõitudega, kus triumfeerisid tšehhitar Marketa Davidova ja norrakas Sverre Dahlen Aspenes.

Loe edasi…

Kristo Siimer saavutas MMil kõrge kaheksanda koha

Otepääl jätkuvatel laskesuusatamise noorte ja juunioride maailmameistrivõistlustel on täna kavas jälitussõidud. Noormeeste 10 kilomeetri distantsil saavutas Kristo Siimer kõrge 8. koha. 

Loe edasi…

Meesjuunioride sprindivõistlusel triumfeeris venelane

Otepääl toimuval laskesuusatamise noorte ja juunioride MMil võitis meesjuunioride 10 kilomeetri sprindivõistluse venelane Vasilii Tomshin.


21-aastane venelane läbis mõlemad tiirud puhaste paberitega ning lõpetas raskel rajal peetud võistluse ajaga 25.01,8. Tomshin edestas hõbeda saanud ja korra lamadestiirus eksinud prantslast Martin Perrillat Bottoneti 20,5 sekundiga. Pronksmedali võitis norrakas Sverre Dahlen Aspenes (+29,4; 0+2).

“Täna oli märksa lihtsam lasta kui individuaalvõistlusel, sest tuult polnud,” rääkis teisipäeval tiimivõistlusel samuti kuldmedali võitnud Tomshin. “Täna oli minu päev, mul oli õnne. Nüüd pean aga puhkama, sest homme stardivad jälitussõidus minu järel väga tugevad sportlased,” lisas noormees.

Neljast eestlasest pääses ainsana homsele võistlusele Jürgen Koll, saades 53. koha (+3.19,2; 1+0). Marten Aolaid lõpetas 72. (+5.18,3; 2+2) ja Jüri Uha 77. positsioonil (+5.56,0; 3+1). Vaid 16-aastane Joosep Perv sai 79. koha (+6.24,2; 2+2). 

Noorte ja juunioride laskesuusatamise MM kulmineerub homme. Viimase võistlusena peetakse meesjuunioride jälitussõit. Start antakse kell 15.20.

Eesti Laskesuusatamise Föderatsioon

info@biathlon.ee
Telefon: +372 766 3546
Mobiil: +372 517 4124
Valga mnt 12, 67408 Nüpli küla,
Otepää vald