> IBU YJWCH Biathlon Otepää 2018 » Poolatar võitis Otepää juunioride MMilt teise kuldmedali

UUDISED

Otepää MMi viimased kuldmedalid läksid Tšehhi ja Norra

Nädal aega Otepääl kestnud noorte ja juunioride laskesuusatamise maailmameistrivõistlused kulmineerusid pühapäeval juunioride jälitussõitudega, kus triumfeerisid tšehhitar Marketa Davidova ja norrakas Sverre Dahlen Aspenes.

Loe edasi…

Kristo Siimer saavutas MMil kõrge kaheksanda koha

Otepääl jätkuvatel laskesuusatamise noorte ja juunioride maailmameistrivõistlustel on täna kavas jälitussõidud. Noormeeste 10 kilomeetri distantsil saavutas Kristo Siimer kõrge 8. koha. 

Loe edasi…

Poolatar võitis Otepää juunioride MMilt teise kuldmedali

Laskesuusatamise noorte ja juunioride maailmameistrivõistlusel triumfeeris naisjuunioride 7,5 km sprindidistantsil poolatar Kamila Zuk.


Kaks päeva tagasi tavadistantsi võitnud Zuk eksis täna vaid korra püstitiirus ning lõpetas ajaga 22.35,5. Ta edestas finišis hõbeda saanud tšehhitar Marketa Davidovat 26,0 sekundiga (0+2). Pronksmedali sai prantslanna Myrtille Begue (+52,0; 0+0).

“Nüüd on mul kaks kuldmedalit ja ma ikka ei suuda seda uskuda,” sõnas Zuk. “Enne starti olin väga närvis ja stressis. Unistasin siin kuldmedali võitmisest ja nüüd saavadki unistused tõeks,” lisas 20-aastane poolatar. “Otepää maailmameistrivõistlused on minu jaoks kindlasti tähtsamad kui PyeongChangi olümpiamängud, sest olin seal varuvõistleja, kuid juunioride hulgas saan veel viimast aastat võistelda,” lausus neiu. 

Täna stardis olnud eestlannadest pääses ainsana jälitussõitu Mari Uha, kes lõpetas 49. positsioonil (+4.55,0; 1+2). Anneliis Viilukas sai 62. koha (+5.47,6; 2+0) ning pääs homsele võistlusele jäi 5,3 sekundi kaugusele. Alina Botstarjova lõpetas 67. (+7.21,6; 0+3) ja esimest korda juunioride vanuseklassis võistelnud 16-aastane Miia Utsal 68. koha (+7.39,6; 0+1).

Homme peetakse Otepääl MMil viimased võistlused, naisjuunioride jälitussõit saab alguse kell 14.15.

Eesti Laskesuusatamise Föderatsioon

info@biathlon.ee
Telefon: +372 766 3546
Mobiil: +372 517 4124
Valga mnt 12, 67408 Nüpli küla,
Otepää vald