> IBU YJWCH Biathlon Otepää 2018 » Pervushinile Otepäält kolmas kuld, neli eestlast jälitussõidus

UUDISED

Otepää MMi viimased kuldmedalid läksid Tšehhi ja Norra

Nädal aega Otepääl kestnud noorte ja juunioride laskesuusatamise maailmameistrivõistlused kulmineerusid pühapäeval juunioride jälitussõitudega, kus triumfeerisid tšehhitar Marketa Davidova ja norrakas Sverre Dahlen Aspenes.

Loe edasi…

Kristo Siimer saavutas MMil kõrge kaheksanda koha

Otepääl jätkuvatel laskesuusatamise noorte ja juunioride maailmameistrivõistlustel on täna kavas jälitussõidud. Noormeeste 10 kilomeetri distantsil saavutas Kristo Siimer kõrge 8. koha. 

Loe edasi…

Pervushinile Otepäält kolmas kuld, neli eestlast jälitussõidus

Venelane Mikhail Pervushin võitis Otepääl jätkuvatelt laskesuusatamise noorte ja juunioride maailmameistrivõistlustelt kolmanda kulla. 

Nii individuaaldistantsil kui ka teatesõidus maailmameistriks kroonitud Pervushin ei andnud konkurentidele sõnaõigust ka 7,5km sprindis. Tiirudes kiirelt ja puhtalt tegutsenud venelane läbis distantsi ajaga  20.17,3. Hõbemedali võitis kolmanda numbri alt rajale läinud itaallane Tommaso Giacomel (+21,9; 0+0) ning pronksi sai kaela tšehh Vitezslav Hornig (+38,6; 0+1).
 
“Ma olen väga õnnelik, et suutsin nii tihedas konkurentsis poodiumile tõusta,” lausus Giacomel vahetult pärast võistlust. “Tiirus 0+0, lihtsalt super,” lisas ka suusarajal head minekut näidanud 17-aastane itaallane.  
 
Pühapäeval toimuvasse jälitussõitu pääsesid aga ka kõik neli stardis olnud eestlast. Parima tulemuse sõitis välja Kristo Siimer, kes lõpetas täna 20. kohal (+1.49,7; 1+1). “Hea laskmise korral on 20. positsioonilt võimalik jälitussõidus veel päris kõrgele tõusta,” analüüsis Siimer oma võimalusi pühapäeval.  “Täna ei olnud rajal aga sellist särtsu ja hüpet, mis oleks võinud olla. Tiirudes 1+1 on selline rahuldav,” analüüsis noormees oma esitust.
 
Ühel trahviringil käinud Robert Heldna lõpetas täna tublil 22. positsioonil (+1.52,6; 1+0), Mart Vsivtsev 36. (+2.36,0; 0+2) ning Klaus Mark Kolpakov 43. (+2.53,0; 0+2). “Olen tänasega väga rahul – kohe kindlast minu parim start sellel MMil,” lausus Heldna pärast võistlust.

Eesti Laskesuusatamise Föderatsioon

info@biathlon.ee
Telefon: +372 766 3546
Mobiil: +372 517 4124
Valga mnt 12, 67408 Nüpli küla,
Otepää vald