> IBU YJWCH Biathlon Otepää 2018 » Otepää MMi meesjuunioride tavadistantsil võidutses venelane

UUDISED

Otepää MMi viimased kuldmedalid läksid Tšehhi ja Norra

Nädal aega Otepääl kestnud noorte ja juunioride laskesuusatamise maailmameistrivõistlused kulmineerusid pühapäeval juunioride jälitussõitudega, kus triumfeerisid tšehhitar Marketa Davidova ja norrakas Sverre Dahlen Aspenes.

Loe edasi…

Kristo Siimer saavutas MMil kõrge kaheksanda koha

Otepääl jätkuvatel laskesuusatamise noorte ja juunioride maailmameistrivõistlustel on täna kavas jälitussõidud. Noormeeste 10 kilomeetri distantsil saavutas Kristo Siimer kõrge 8. koha. 

Loe edasi…

Otepää MMi meesjuunioride tavadistantsil võidutses venelane

Laskesuusatamise noorte ja juunioride maailmameistrivõistluste neljandale võistluspäevale pani põneva punkti meesjuunioride 15 km tavadistants. 


Juunioride maailmameistriks individuaaldistantsil krooniti tiirudes kolmel korral eksinud venelane Igor Malinovskii (41.48,5; 1+1+1+0). Hõbemedali võitis liidrile 19,4 sekundit kaotanud norralane Sturla Holm Laegreid (1+1+0+1). Pronksmedali sai kaela samuti Venemaa koondise esindaja Said Karimulla Khalili (+23,0; 0+1+1+0).
 
Kulla võitnud Malinovskii jääb oma tänase esitusega igati rahule. “Treenerid karjusid mulle rajal, et kõik on minu endi kätes, see pani pingutama,” lausus 20-aastane noormees. “Viimane ring oli väga raske, kuid sain raja ääres ergutanud treeneritelt palju jõudu, nendeta poleks ma täna siin,” jätkus Malinovskiil oma tiimile palju kiidusõnu.
 
Tänase tulemuse üle oli õnnelik ka hõbedale sõitnud norralane Sturla Holm Laegreid. “Startisin üsna võistluse alguses, numbri alt 12 ja ei osanud medaliheitlusest sel hetkel mõeldagi,” rääkis noormees. “Tegin oma sõitu ning olen hõbeda üle väga õnnelik,” lisas ta.

Eestlastest oli parim Jüri Uha, kes lõpetas 50. positsioonil (+6.46,0; 1+1+2+1). Jürgen Koll täna 51. (+6.47,0; 2+4+0+0), Marten Aolaid 65. (+9.04,6; 3+1+1+2) ning Joosep Perv 70. (+10.32,2; 2+1+1+2).

Eesti Laskesuusatamise Föderatsioon

info@biathlon.ee
Telefon: +372 766 3546
Mobiil: +372 517 4124
Valga mnt 12, 67408 Nüpli küla,
Otepää vald