> IBU YJWCH Biathlon Otepää 2018 » Otepääl selgusid juunioride maailmameistrid teatesõitudes

UUDISED

Otepää MMi viimased kuldmedalid läksid Tšehhi ja Norra

Nädal aega Otepääl kestnud noorte ja juunioride laskesuusatamise maailmameistrivõistlused kulmineerusid pühapäeval juunioride jälitussõitudega, kus triumfeerisid tšehhitar Marketa Davidova ja norrakas Sverre Dahlen Aspenes.

Loe edasi…

Kristo Siimer saavutas MMil kõrge kaheksanda koha

Otepääl jätkuvatel laskesuusatamise noorte ja juunioride maailmameistrivõistlustel on täna kavas jälitussõidud. Noormeeste 10 kilomeetri distantsil saavutas Kristo Siimer kõrge 8. koha. 

Loe edasi…

Otepääl selgusid juunioride maailmameistrid teatesõitudes

Otepääl jätkuvatel laskesuusatamise noorte ja juunioride maailmameistrivõistlustel olid täna kavas juunioride vanuseklassi teatevõistlused.


Naisjuunioride 3x6km teatekulla võitsid prantslannad koosseisus Camille Bened, Myrtille Begue ja Lou Jeanmonnot Laurent (1:02.52,1; 1+8). Hõbeda said kaela norralannad (+17,5; 2+11) ning poodiumi kolmandale astmele tõusis Venemaa trio (+40,1; 2+13). Eesti juunioride teatenaiskond, koosseisus Alina Botstarjova, Mari Uha ja Anneliis Viilukas, lõpetas täna 14. positsioonil (+7.17,6; 3+11).
 
“Ma olen väga rahul,” lausus Prantsusmaa ankrunaine Lou Jeanmonnot Laurent. “Andsin endast täna parima ja tegin nii hästi kui suutsin,” võttis 19-aastane neiu võistluse lühidalt kokku.
 
Meesjuunioride 4×7,5km distantsil võidutses aga Venemaa kvartett: Said Karimulla Khalili, Vasilii Tomshin, Viacheslav Maleev ja Igor Malinovskii (1:25.21,2; 0+9). Hõbe täna Norra (+57,1; 3+13) ning pronks Prantsusmaale (+2.45,6; 2+9).
 
“Viimase vahetuse eel oli mul tegelikult väike närv sees, sest sain vahetuse väga healt positsioonilt ning ei tahtnud meeskonda alt vedada” tunnistas venelaste ankrumees Igor Malinovskii. “Täna õnnestusime kõik aga nii tiirus kui ka rajal ja see meile võidu tõigi,” analüüsis 20-aastane noormees.
 
Eesti juunioride teatenelik (Marten Aolaid, Jürgen Koll, Joosep Perv, Jüri Uha) lõpetas täna 16. positsioonil (+10.31,4; 3+11). “Esimese lasketiiru järel läksin trahviringile – seda on liiga palju. Püstitiirus lasin aga kiire nulli ja sellega võib rahule jääda,” analüüsis Aolaid oma tegevust tiirus. Täna Otepääl valitsenud külm ilm noormeest aga rajal ei häirinud. “Kui korralik võistluseelne soojendus on tehtud, siis ei ole ka võistlusrajal midagi hullu,” lisas noormees.
 
Homme on laskesuusatamise noorte ja juunioride MMil kavas noorte vanuseklassi teatevõistlused.

Eesti Laskesuusatamise Föderatsioon

info@biathlon.ee
Telefon: +372 766 3546
Mobiil: +372 517 4124
Valga mnt 12, 67408 Nüpli küla,
Otepää vald