> IBU YJWCH Biathlon Otepää 2018 » MMil osaleb 37 riiki: nimekirja lisandus Suurbritannia

UUDISED

Noorte ja juunioride MM avatakse vinge šõuprogrammiga

Juba sellel esmaspäeval, 26. veebruaril saavad Otepääl alguse noorte ja juunioride maailmameistrivõistlused. Võistluste avatseremoonia toimub 25. veebruaril kell 19.30 Tehvandi staadionil.  Loe edasi…

Martin Fourcade: noorte ja juunioride maailmameistrivõistlustel tuleb olla tagasihoidlik

Juba 26. veebruaril antakse avalöök laskesuusatamise noorte ja juunioride maailmameistrivõistlustele. Tegu on noorte ja juunioride vanuseklassi suurima tiitlivõistlusega, kust on alguse saanud paljude tänaste tippude karjäärid.

Loe edasi…

MMil osaleb 37 riiki: nimekirja lisandus Suurbritannia

Laskesuusatamise noorte ja juunioride maailmameistrivõistlused saavad Otepääl alguse juba 26. veebruaril, mis võistlustulle astuvad noorte vanuseklassi sportlased. Kui algselt registreeris end võistlusteel 36 riiki, siis korraldajatel on hea meel tõdeda, et huvi MM-i vastu on suur ning riikide nimekirja on lisandunud ka Suurbritannia. 

Osalevad riigid: 
Osalevad riigid: Austraalia, Austria, Belgia, Bosnia ja Hertsegoviina, Valgevene, Brasiilia, Bulgaaria, Kanada, Horvaatia, Tšehhi, Eesti, Soome, Prantsusmaa, Gruusia, Saksamaa, Kreeka, Gröönimaa, Ungari, Itaalia, Jaapan, Kasahstan, Läti, Leedu, Moldova, Norra, Poola, Rumeenia, Venemaa, Sloveenia, Serbia, Suurbritannia, Šveits, Slovakkia, Rootsi, Türgi, Ukraina ja USA. 

Kokku oodatakse võistlusradadele enam kui 350 sportlast. 
 
Võistlused on pealtvaatajatele tasuta. 
 

Eesti Laskesuusatamise Föderatsioon

info@biathlon.ee
Telefon: +372 766 3546
Mobiil: +372 517 4124
Valga mnt 12, 67408 Nüpli küla,
Otepää vald