> IBU YJWCH Biathlon Otepää 2018 » MMil osaleb 37 riiki: nimekirja lisandus Suurbritannia

UUDISED

Otepää MMi viimased kuldmedalid läksid Tšehhi ja Norra

Nädal aega Otepääl kestnud noorte ja juunioride laskesuusatamise maailmameistrivõistlused kulmineerusid pühapäeval juunioride jälitussõitudega, kus triumfeerisid tšehhitar Marketa Davidova ja norrakas Sverre Dahlen Aspenes.

Loe edasi…

Kristo Siimer saavutas MMil kõrge kaheksanda koha

Otepääl jätkuvatel laskesuusatamise noorte ja juunioride maailmameistrivõistlustel on täna kavas jälitussõidud. Noormeeste 10 kilomeetri distantsil saavutas Kristo Siimer kõrge 8. koha. 

Loe edasi…

MMil osaleb 37 riiki: nimekirja lisandus Suurbritannia

Laskesuusatamise noorte ja juunioride maailmameistrivõistlused saavad Otepääl alguse juba 26. veebruaril, mis võistlustulle astuvad noorte vanuseklassi sportlased. Kui algselt registreeris end võistlusteel 36 riiki, siis korraldajatel on hea meel tõdeda, et huvi MM-i vastu on suur ning riikide nimekirja on lisandunud ka Suurbritannia. 

Osalevad riigid: 
Osalevad riigid: Austraalia, Austria, Belgia, Bosnia ja Hertsegoviina, Valgevene, Brasiilia, Bulgaaria, Kanada, Horvaatia, Tšehhi, Eesti, Soome, Prantsusmaa, Gruusia, Saksamaa, Kreeka, Gröönimaa, Ungari, Itaalia, Jaapan, Kasahstan, Läti, Leedu, Moldova, Norra, Poola, Rumeenia, Venemaa, Sloveenia, Serbia, Suurbritannia, Šveits, Slovakkia, Rootsi, Türgi, Ukraina ja USA. 

Kokku oodatakse võistlusradadele enam kui 350 sportlast. 
 
Võistlused on pealtvaatajatele tasuta. 
 

Eesti Laskesuusatamise Föderatsioon

info@biathlon.ee
Telefon: +372 766 3546
Mobiil: +372 517 4124
Valga mnt 12, 67408 Nüpli küla,
Otepää vald