> IBU Cup Biathlon 2017 Otepää » IBU Cup Otepää: Susanne Hoffmannil on Tehvandil võistlemisest vaid head mälestused

UUDISED

Segateatevõistlus pani Otepää IBU karikaetapile emotsionaalse punkti

Sel nädalal Otepääl toimunud IBU karikaetapp sai põneva kulminatsiooni segateatevõistlusega, kus kõige kõrgema koha noppisid norrakad.

Loe edasi…

Eesti paaristeatevõistkond saavutas kodusel IBU karikaetapil kõrge 8. koha

Otepää IBU karikaetapi viimane võistluspäev avati täna paaristeatevõistlusega, kus Eesti duo saavutas kõrge 8. koha, võitis Venemaa tiim.

Loe edasi…

IBU Cup Otepää: Susanne Hoffmannil on Tehvandil võistlemisest vaid head mälestused

Otepääl toimuval laskesuusatamise IBU karikaetapil pole täna kavas küll ühtegi mõõduvõttu, kuid sellele vaatamata on Tehvandi staadionil sagimist küllaga, sest võistlusvaba päev ei tähenda tingimata puhkepäeva.

Tänasel ametlikul treeningul osalenud austerlanna Susanne Hoffmanni jaoks pole Otepää uus koht. Nimelt saavutas 2015. aastal Hoffmann Otepääl toimunud Euroopa meistrivõistluste 15 km individuaaldistantsil kõrge 8. koha ning siit on austerlannal ainult head mälestused. “Tänane päev on mulle üsna stressivaene,” rõõmustab Hoffmann, et treeningpäeval ei pea ta silmitsi seisma võistluspingega.

Täna tunneb austerlanna heameelt ka selle üle, et võrreldes võistluspäevaga, sai ta vabal päeval veidike kauem magada ning ei pea kuhugi kiirustama. “Sõitsin kuskil 15 kilomeetrit,” lausus Hoffmann. “Lasketiirus veetsin aga null minutit,” naeris ta. “Eile oli mul laskmisega kõik korras ning tänase päeva võtsin taastumiseks,” selgitas neiu rõõmsal meelel.

Pikemalt vaata videost: 

Homme, 11. märtsil on Otepääl kavas sprindidistantsid – kell 10.00 antakse start naiste 7,5 km distantsile ning meeste 10 km sprint on kavas kell 13.00. Eesti koondis stardib koosseisus Regina Oja, Grete Gaim, Mari Uha, Kristel Viigipuu, Kauri Kõiv, Johan Talihärm, Jüri Uha, Hans-Kristen Rootalu, Robert Heldna ja Tarvi Sikk.

Eesti Laskesuusatamise Föderatsioon

info@biathlon.ee
Telefon: +372 766 3546
Mobiil: +372 517 4124
Valga mnt 12, 67408 Nüpli küla,
Otepää vald